Catwalk Cosmetics

Catwalk-Cosmetics is de groothandel voor professionals in de branche uiterlijke verzorging. Wij bieden een totaalconcept van topmerken in de uiterlijke verzorging. U kunt voor al uw producten op één adres terecht en hoeft dus niet langer naar verschillende leveranciers. Deze One-Stop-Shop formule stelt Catwalk-Cosmetics in staat tegen zeer aantrekkelijke condities te leveren. Er is geen sprake van een minimale afname.

Dit is dus ideaal voor salons die gecombineerde behandelingen bieden op het gebied van schoonheidsverzorging, nagelstyling, visagie, haarverzorging of voetverzorging. Ook particuliere klanten kunnen bij Catwalk-Cosmetics kopen.

Catwalk Cosmetics is gevestigd in Maastricht
Catwalk Cosmetics heeft haar hoofdvestiging aan de Punterweg 7 in Maastricht, en een nevenvestiging in het gebouw van Vista College Maastricht. Loop gerust eens vrijblijvend binnen. Wij voorzien u hier in een prettige sfeer van een vakkundig advies. Natuurlijk kunt u ook via onze webshop bestellen.

Vista College
Catwalk werkt nauw samen met de docenten van Vista College. Daardoor zijn wij in staat klanten van een deskundig advies te voorzien.

Openingstijden

Maandag 10.00 uur – 16.00 uur

Dinsdag 10.00 uur – 19.30 uur

Woendag 10.00 uur – 16.00 uur

Donderdag 10.00 uur – 16.00 uur

Vrijdag 10.00 uur – 13.30 uur

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.