Original honing hars

Omschrijving

Clean and Easy honing hars

Large

Clean and Easy honing hars large is een harsvulling om de benen mee te ontharen. De hars is neutraal op basis van honing geschikt voor de normale huid. Honing hars large vulling van Clean and Easy is geschikt voor het ontharen van de benen. Honinghars is makkelijk op te brengen, geschikt voor korte en stugge haren en werkt zeer economisch.
De inhoud betreft 1x honing hars large van Clean and Easy.

Medium

Clean and Easy honing hars medium is een harsvulling om de okskels mee te ontharen. Dit is een neutrale hars op basis van honing geschikt voor de normale huid. Honinghars is makkelijk op te brengen, geschikt voor korte en stugge haren en werkt zeer economisch. De Clean and Easy middelgrote harsvulling is geschikt voor het ontharen van de oksels, bikinilijn en kin.
De inhoud betreft 1x honing hars medium van Clean and Easy.

Small

Clean and Easy honing hars is een harsvulling om het gezicht mee te ontharen. Het is een neutrale hars op basis van honing geschikt voor de normale huid. Deze kleine harsvulling van Clean and Easy is bestemd voor het ontharen van de bovenlip en de wenkbrauwen. De original hars is makkelijk op te brengen, is geschikt voor korte en stugge haren en werkt zeer economisch.
De inhoud betreft 1x honing hars small van Clean and Easy.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Honinghars large
€ 4,17
Honinghars medium
€ 3,81
Honinghars small
€ 3,45